Dagbok

Livet tog en vändning

Det var ett tag sen vi hördes sist.. 
Det är mycket som har hänt och jag vet inte om jag kommer kunna sammanfatta alltig i ett enkelt inlägg men jag skriver så får vi se hur långt jag kommer.

I höstas så bestämde jag och Daniel ( min sons pappa) att gå skilda vägar. Det var givetvis tråkigt när man har varit med någon under så lång tid och har barn osv tillsammans men det blev så. 
Jag skrev ingenting någonstans för jag känner att sånna grejer håller man privat (Jag hatar när man skriver ut allting om sitt förhållande hela tiden) . 

Jag flyttade till min moster i väntan på min lägenhet som jag fick som skulle byggas klart. 

I februari i år flyttade jag in i min nya lägenhet. Den ligger i Hyllie i Malmö och jag trivs så bra. Kanske lite lilten men det får gå sålänge. 

Leon är hos oss varannanvecka. 
Jag vet att jag hade sån fruktansvärd ånget inför detta innan men jag klarade det även om det var tufft. Det har varit många kvällar där jag känt mig ensam, många kvällar där jag gråtit och gråtit. Men jag tog mig igenom det och nu ett halvår ca senare känns det helt ok. Veckan han är hos sin pappa passar jag på och jobba kväll, vila och så. 

Jag har också tagit ett steg arbetsmässigt men jag tänker att jag kommer ta det i ett annat inlägg annars blir det så himla långt. 

Jag vet inte ens hur mycket jag kommer uppdatera men jag hoppas detta blir en form som jag kan skriva ner mina tankar och så. 

Jag måste också berätta om min utmattning och sjukskrivning men det tar vi också i ett annat inlägg.

Livet hörrni. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s