Blogg

De senaste dagarna

Vi har varit ute på gården mycket i helgen. Vi har spelat fotboll, tennis, lekt och busat. Solat lite. Har varit en väldigt mysig helg med massor av solsken och så. Det behövdes. Fick en jättefin blomma av Leon i morsdagspresent. 😁 Har använt en ny klänning! Den är lite stor så jag skulle tagit… Read more “De senaste dagarna”

En ledig, solig dag.

Måndag och en ny vecka! Jag startar veckan med en ledig dag. Denna veckan är jag ledig idag och fredag. Resten blir det jobb 🙂 Annars då? Denna vecka är det träning för mig, Leon ska träna fotboll två dagar, jag ska på olika utbildningar på jobb också. Fortsätta att rensa i den mån det… Read more “En ledig, solig dag.”

Renovering av kök

Jag höll på igår med att fixa köket! Jag skulle nämligen måla den ena väggen vit! Det blev bra och jag är nöjd 😃 Har även nytt köksbord och stolar – kände för en förändring och nu har jag lite av den! Hehe Hallen måste också fixas men det är en mycket större projekt så… Read more “Renovering av kök”

Vecka 20

Godmorgon. Har sovit som en stock inatt. Så hårt och har inte vaknat en gång. Väldigt skönt! Denna veckan står det kvällsjobb på schemat. Idag och imorgon och helgen. Såklart skiner solen idag när jag ska jobba. Har varit ledig hela helgen men inte har det varit så mycket sol inte 🙃 Annars då? Jo… Read more “Vecka 20”

En catch up!

Två veckor sedan vi hördes sist. Förlåt! Jag skäms! Jag har bara haft fullt upp och inte orkat komma in och säga hej till er – även om jag kanske borde komma in. Jag jobbar och sliter – vad gör man annars? 😅 Lite bilder från senaste dagarna ⬇️ Ja, lite gott och blandat kan… Read more “En catch up!”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.